Hirdetés
Hirdetés

Titokban akarta tartani esküvőjét Sophie Turner

A Trónok harca sztárja nem éppen örül annak, hogy az egyik vendég élőben közvetítette az Instagramon a nagy napot.
Hirdetés

Pontosan egy hónappal ezelőtt sokkolta a nagyvilágot Sophie Turner és Joe Jonas, ugyanis a fiatalok a nagy kaliberű Billboard Music Awards után egy Las Vegas-i kápolnában kimondták egymásnak a boldogító igent . A hirtelen jött esküvőt egy Elvis imitátor vezényelte le, a vendégek pedig mind a díjátadóról jöttek át, köztük a középső Jonas bratyó két testvérével, Nickkel és Kevinnel.

A ceremónia pedig azért derült ki, mert az amerikai DJ, Diplo élőben közvetítette az egészet az Instagramon. És mint az most kiderült egy interjúból, az ifjú pár nagyon nem díjazta akcióját.

Sophie Turner
Coveteur

Bonyolult dolog volt ez az élőzés. Jobb lett volna, ha senki nem tud róla, de utólag visszagondolva vicces ez az egész helyzet. Nem hiszem, hogy örökre titokban akartuk volna tartani. Szerintem eljött volna az a pont, amikor már nem mondhattam volna azt, hogy a vőlegényem. De titokban szerettem volna tartani. Az esküvő egy magánjellegű dolog két ember között és szerintem ennek így is kell lennie. Nem a ruha vagy az étel a lényeg, hanem az, hogy férj és feleség lesztek és örök hűséget fogadtok egymásnak

– árulta el Sophie a PorterEditnek .

Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!