Fény derült a titokra: ijesztő betegséggel kellett megküzdenie Tücsinek

A szombathelyi születésű modell sírva hívta édesanyját, mert azt hitte, meg fog halni.

Eddig titokban tartotta, de most elárulta, hogy bizony ijesztő betegséggel kellett megküzdenie Tücsinek, vagyis Aryee Claudia Dedeinek, éppen akkor, amikor beindult a karrierje: pánikrohamok kínozták – írja a Bors.

„Egy lelkileg megterhelő közegben éltem, miközben szakmailag végre azt csináltam, amit szerettem volna, élő Híradót vezettem naponta 3x egy sport csatornánál. Szárnyalnom kellett volna, sőt, én szárnyalásként éltem meg, de a tudatalattim sokszor felülírta a közérzetemet, egyre súlyosabb volt a helyzet, sokszor sírva hívtam Anyát, hogy meg fogok halni egy-egy pánikroham kellős közepén. Aztán lecsengett, összeszedtem magam és mentem tovább, végeztem a dolgomat” – árulta el a szombathelyi születésű modell.

Instagram/Aryee Claudia Dedei

A legtöbben így nem is tudták, hogy min megy keresztül, de ő kitartóan küzdött, folyamatosan kereste a megoldást. Volt pszichológusnál, különböző gyógyszereket is kipróbált, de ezek csak átmenetileg hatottak. Végül a hangtálterápia jelentette a megoldást.

„Ezt persze ne úgy képzeljétek el, hogy elkezdtem járni és jól lettem, pokoli mélységek és lenyűgöző magasságok váltották egymást a hónapok alatt, míg végül felszínre jöttek azok a dolgok, amiken változtatnom kellett ahhoz, hogy visszakapjam a régi életemet. Azóta szerencsére van egy csodálatos családom, nagyon tudatosan figyelek rá, hogy csak jó embereket engedjek közel magamhoz” – mesélte Tücsi.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!