Fény derült a titokra: ijesztő betegséggel kellett megküzdenie Tücsinek

A szombathelyi születésű modell sírva hívta édesanyját, mert azt hitte, meg fog halni.
-----

Eddig titokban tartotta, de most elárulta, hogy bizony ijesztő betegséggel kellett megküzdenie Tücsinek, vagyis Aryee Claudia Dedeinek, éppen akkor, amikor beindult a karrierje: pánikrohamok kínozták – írja a Bors.

„Egy lelkileg megterhelő közegben éltem, miközben szakmailag végre azt csináltam, amit szerettem volna, élő Híradót vezettem naponta 3x egy sport csatornánál. Szárnyalnom kellett volna, sőt, én szárnyalásként éltem meg, de a tudatalattim sokszor felülírta a közérzetemet, egyre súlyosabb volt a helyzet, sokszor sírva hívtam Anyát, hogy meg fogok halni egy-egy pánikroham kellős közepén. Aztán lecsengett, összeszedtem magam és mentem tovább, végeztem a dolgomat” – árulta el a szombathelyi születésű modell.

Instagram/Aryee Claudia Dedei

A legtöbben így nem is tudták, hogy min megy keresztül, de ő kitartóan küzdött, folyamatosan kereste a megoldást. Volt pszichológusnál, különböző gyógyszereket is kipróbált, de ezek csak átmenetileg hatottak. Végül a hangtálterápia jelentette a megoldást.

„Ezt persze ne úgy képzeljétek el, hogy elkezdtem járni és jól lettem, pokoli mélységek és lenyűgöző magasságok váltották egymást a hónapok alatt, míg végül felszínre jöttek azok a dolgok, amiken változtatnom kellett ahhoz, hogy visszakapjam a régi életemet. Azóta szerencsére van egy csodálatos családom, nagyon tudatosan figyelek rá, hogy csak jó embereket engedjek közel magamhoz” – mesélte Tücsi.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!