3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Titokban gyermeke született Elvis Presley unokájának

A legenda lányának, Lisa Marie Presley-nek búcsúztatásán derült ki.

Vasárnap tartották Elvis Presley hajdani birtokán, Gracelanden egyetlen gyermeke, Lisa Marie Presley búcsúztatóját. A legenda lánya január 12-én, 54 éves korában hunyt el.

A búcsúztatón pedig kiderült, hogy Lisa Marie lánya, Riley Keough nemsokkal az énekesnő halála előtt hozta világra első gyermekét. Ez abból a levélből derült ki, amit Riley írt édesanyjához és amit férje, Ben Smith-Petersen olvasott fel.

Riley Keough és Ben Smith-Petersen.
Instagram/Riley Keough

„Köszönöm, hogy megmutattad nekem, hogy a szeretet az egyetlen, ami számít az életben. Remélem, úgy tudom majd szeretni a lányomat, ahogy te is szerettél engem és a testvéreimet” – írta Riley.

A hírt a fiatal színésznő sajtósa is megerősítette a Page Sixnek, de azt nem árulta el, hogy mikor született a kislány és azt sem, hogy hogyan hívják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!