Titokban gyermeke született Elvis Presley unokájának

A legenda lányának, Lisa Marie Presley-nek búcsúztatásán derült ki.

Vasárnap tartották Elvis Presley hajdani birtokán, Gracelanden egyetlen gyermeke, Lisa Marie Presley búcsúztatóját. A legenda lánya január 12-én, 54 éves korában hunyt el.

A búcsúztatón pedig kiderült, hogy Lisa Marie lánya, Riley Keough nemsokkal az énekesnő halála előtt hozta világra első gyermekét. Ez abból a levélből derült ki, amit Riley írt édesanyjához és amit férje, Ben Smith-Petersen olvasott fel.

Riley Keough és Ben Smith-Petersen.
Instagram/Riley Keough

„Köszönöm, hogy megmutattad nekem, hogy a szeretet az egyetlen, ami számít az életben. Remélem, úgy tudom majd szeretni a lányomat, ahogy te is szerettél engem és a testvéreimet” – írta Riley.

A hírt a fiatal színésznő sajtósa is megerősítette a Page Sixnek, de azt nem árulta el, hogy mikor született a kislány és azt sem, hogy hogyan hívják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!