3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Tiszta vizet öntött a pohárba Kulcsár Edina

Azt kezdték pletykálni, hogy szakítottak G.w.M-mel.

„Kedves mindenki! Szeretnék egy sajnálatos dolgot közölni… a hír, miszerint @gwmmusic és én, már nem alkotunk egy párt… NEM IGAZ! Sajnálom, hogy ezt kell most írnom, hiszen tudom, hogy sokan örülnének ha a hír igaz lenne, hogy legyen továbbra is valamin csámcsogni, de nem tudok sem most, sem pedig a jövőre nézve ilyet ígérni. Megtaláltuk egymás oldalán a boldogságot és pont” – közölte Kulcsár Edina az Instagramon egy közös szelfivel.

Történt ugyanis, hogy Valentin-napon megosztott egy fotót, amin csak a gyermekei szerepelnek, de azt írta mellé, hogy „az összes szerelmem egy helyen”. Így aztán nem kellett sok, hogy elinduljon a szakításról szóló hírek lavinája, amin az sem segített, hogy a rapper új dala éppen egy szakításról szól.

„G.w.M énekes! Van, hogy szerelmről és van, hogy szerelmi bánatról énekel, és akkor osztja meg amikor csak szeretné. Mindegy, hogy karácsony, húsvét, vagy éppen valentin-nap van. A dalai nem mindig tükrözik a magánéletének az aktuális állapotát! Én pedig, hogy egy kicsit segítsek a médiában dolgozó szakembereknek a valentin-napi fotóm leírásának az értelmezésében, azt írtam #mindenszerelmemegyhelyen! Ezek után a megjelenő cikkek közül olvastam olyat, amiben az alábbi kérdést tették fel: …'ha minden szerelme rajta van a képen, akkor hol van G.w.M?' Tehát.. még egyszer! Én azt írtam, hogy EGY HELYEN, nem azt, hogy EGY KÉPEN. És egy ilyen szövegértésbeli problémából olyan tud kerekedni, hogy 2-3 napja az a hírverés, hogy mi már nem alkotunk egy párt?! Hát gyönyörű!” – írta az egykori szépségkirálynő.

Szerinte valahol vicces ez a dolog, de közben mélységesen felháborító és egyben elszomorító is, hogy odáig jutott néhány hírportál, hogy ilyen hazugságokkal próbálják pörgetni az oldalukat. Nem hibáztatja azokat, akik elhiszik ezeket, de azt kéri, hogy ha tényleg érdekel valakit a bulvár és a benne szereplő emberek, akkor kövesse ki azokat az oldalakat, amelyek megtévesztenek mindenkit.

„Állítsuk már meg a média azon részét, akik folyamatosan hamis állításokkal akarnak becsapni embereket, csak azért, hogy ők abból profitáljanak! Csodálkozunk, hogy a társadalmunk depressziós??? Manapság miért nem látni jó, és a szívünknek jól eső pozitív tartalmakat??? Mert szerintem utóbbi, elég elenyésző százalékban van jelen, amire annyira ki vagyunk éhezve!!!” – fakadt ki.

De persze G.w.M sem hagyhatta szó nélkül a pletykákat: „Hogy mi szakítottunk? Ez egy akkora nagy orbitális hülyeség, mint az összes többi f*szság, amivel folyamatosan megpróbáltok lejáratni minket. Ez egy nagyon nagy gyökérség... Hazugság az egész... Aki meg elhisz mindent, az olyan okos, mint egy ebihal” – írta Instagram-sztorijában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!