Eddig: 2 450 597 / 3 000 000 Ft, 114 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Blake Livelyék annyira szeretnek gyereket csinálni, hogy már a negyedik is úton van

A paparazzik azonnal rá is cuppantak. Otthona előtt állomásoznak, ő pedig frappánsan reagált erre.

Egy hivatalos eseményen vett részt néhány nappal ezelőtt Blake Lively, aki igazi stílusikonként mindig magára vonja a figyelmet outfitjeivel. Most azonban valami más lopta el a show-t: egyre kerekedő pocakja.

Mint ugyanis kiderült, úton van Ryan Reynoldsszal közös negyedik gyermekük, akinek érkezéséről – jó szokásához híven – még viccelődött is a 35 éves színésznő.

„Egyszerűen szeretek alkotni. Mindegy, hogy sütésről, különböző történetek mesélésről, vagy bizniszről, vagy gyerekekről van szó. Egyszerűen szeretek mindenfélét csinálni” – mondta nevetve.

Azóta pedig teljesen megőrültek az emberek, főként a paparazzik, akik közül sokan tábort vertek a sztárpár otthona előtt. És mivel rettentően óvják gyermekeiket és magánéletüket, Blake megelégelte a rácuppant lesifotósok viselkedését és feldobott az Instagramra egy rakás képet magáról – természetesen olyanokat, amik terhessége alatt készültek.

„Itt van néhány kép rólam várandósan, hogy végre békén hagyjon az a 11 pasi, aki kint vár a házam előtt, hogy lefotózhasson. A frászt hozzátok rám és a gyermekeimre. De mindenki másnak köszönettel tartozom a temérdek szeretetért és tiszteletért, na meg azért, hogy bojkottáljátok azokat az oldalakat és lapokat, amelyek közzétesznek gyerekekről készült fotókat. A ti kezetekben van a hatalom. És köszönettel tartozom azoknak a lapoknak és csatornáknak is, akik szigorú szabályokat vezettek be a gyerek védelmében. Mindannyian részei vagytok a változásnak!” – írta.

A sztárpárnak egyébként ez lesz a negyedik gyermeke. Eddig három lányuk született: a 7 éves James, az 5 éves Inez és a 2 éves Betty.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!