Taylor Swifttel edzeni? Simán!

Mutatjuk, hogyan!
-----

Egy Taylor Swift által ihletett futópados edzésprogram terjed a TikTokon. Allie Bennett, aki fitnesztartalmakat készít a platformon, a közelmúltban megosztotta az általa Taylor Swift Treadmill Strutnak nevezett edzésterv 10 dalát, amely a 2019-es Lover album The Man című számával indul – írja a Gold Center.

„Engedjétek meg, hogy bemutassam a legújabb futópad edzésprogramomat. Találd meg a tempódat a The Man ütemére, majd emeld a sebességet minden alkalommal, amikor a dal változik. Ne tedd véletlenszerű lejátszásra a lejátszási listát!” - írja Bennett a videó fölött megjelenő szövegben.

Íme az edzésprogram és a dallista:

 • The Man (5.4 km/h)
 • How You Get the Girl (5.6 km/h)
 • Message in a Bottle (5.8 km/h)
 • Better Than Revenge (6 km/h)
 • New Romantics (6.1 km/h)
 • You Belong With Me (6.2 km/h)
 • Look What You Made Me Do (6.4 km/h)
 • A következő két dal, a Shake It Off és a Ready For It esetében emeljük a tempót 11 km/h sebességre. Az utolsó szám, a Style alatt pedig Bennett azt javasolja, hogy lassítsuk a tempót 4.8 km/h sebességre a levezetéshez.

  Bennett megközelítését hasznosnak találhatjuk, ha az a cél, hogy növeljük az alacsony hatású kardió gyakorlatok számát, javítsuk a szívünk egészségét vagy segítsük a fogyást.

  Alternatív megoldásként ez is remek kiindulópont, ha szeretnénk visszatérni a futáshoz, mivel a sebesség rendszeres időközönkénti módosítása idővel növeli az állóképességet.

  @benntheredonethat @allie bennett 36 minutes of pure bangers - this might be the best workout i’ve ever created????????let me know if you try it out!! #treadmillstrut #taylorswift #workout #hotgirlwalk #12330 ♬ taylor swift treadmill strut workout - allie bennett

  Allie azóta egyébként más popsztárok, például Harry Styles, Justin Bieber, Britney Spears, Ariana Grande, Dua Lipa és Rihanna lejátszási listáira is programozott edzésterveket.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!