Személyes konfliktus miatt távozik egy újabb RTL-es műsorvezető a csatornától

Korábban azért is rúgtak ki embereket a csatornától, mert „kiöregedtek”.

Csütörtökön robbant a hír, miszerint öt év után távozik a Fókusz című, RTL-es magazin egyik műsorvezetője, Tokár Tamás. A műsorvezető az rtl.hu-nak annyit mondott, felejthetetlen élmény volt számára ez az időszak, most azonban úgy érzi, tovább kell lépnie.

A Blikk azonban kiderítette, bár az egykori modell önszántából távozik, ennek hátterében személyes konfliktusok álltak. A lapnak nyilatkozó informátor azt mondta:

„Tamással nem jött ki mindenki a csapatban, egyes döntéshozókkal voltak komoly nézeteltérései, végül ezért döntött úgy, hogy a távozás a legmegfelelőbb lépés számára. Pedig a stábban előjogai voltak, kiemelt munkatársként kezelték. Ám az utóbbi időben a kollégái úgy érezték, visszaélt ezzel, emiatt megromlott a munkakapcsolat.”

Tokár Tamás távozását a lapnak a csatorna is megerősítette. Közölték, nem marad férfi műsorvezető nélkül a műsor, hamarosan bejelentik, ki csatlakozik Gál Petra és Barabás Éva mellé a műsorba.

Többen kiöregedés miatt távoztak a csatornától

Az utóbbi időben egyébként többen is váratlanul távoztak az RTL-től. Novemberben derült ki, hogy közel tíz év után Szabados Ágnes, a Híradó műsorvezetője a reggeli műsorban folytatja. Innen egyébként két arc is távozott, előbb Lakatos Márkkal majd Járai Mátéval közölte a produkció, hogy a fiatalítás jegyében nincs helyük a műsorban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!