Szexkabinok jöhetnek a fesztiválokra

A nálunk megmaradt rendezvényeken vajon mennyire b*sznák szét ezeket?

Szerelmi kapszuláknak hívja egy angol cég azon kis szobákat, amelyeket ki lehet bérelni a fesztiválokon, hogy a koncerteken vagy sorbanállás közben frissen szárba szökkent szerelmek azonnal be is tudjanak teljesedni, írta meg a Lángoló.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A koncepciót a Get A Room nevezetű cég vezetői ismertették, akik nem mellesleg a londoni szexpozitív közösség ismert arcai, és azt ígérik, hogy a fesztiválokon mostantól az lesz az egyetlen nehézség, hogy megtaláljuk a partnerünket. (Eddig is az volt. És nem csak a fasztiválokon. Szándékos elírás – a szerk.)

Bemutatták az első kabint is, aminek a falai kívülről nézve tükörként funkcionálnak, belülről viszont lehet látni, mi történik kint, legyen az szelfizés vagy akár a színpad.

Három különböző percdíjas csomagban gondolkodnak: 25 perces kurzus 59, 40 perces 89, és 55 perces 99 fontért. Úgy néz ki, lassan már minden emberi szükségletünkre jut egy-egy kapzsi üzletember, aki igyekszik a humánumot lealacsonyítva pénzt csinálni másokból.

Az instant pároknak fogkefét és óvszert, sőt telefontöltési lehetőséget is biztosítanak. Hogy milyen fesztiválokon lesznek elérhetőek ezek az igazán újító megoldások, azt egyelőre nem tudni. (Mindenesetre mi hírt adtunk róla, de egyébként b*szunk rá.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!