Szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup

Nem lesz esküvő.
-----

„Szeretnénk a saját oldalunkon elmondani a minket követőknek, hogy eljegyzésünket Shane-nel felbontottuk. Sehol sem szeretnénk erről nyilatkozni, ezért megkérünk mindenkit, hogy ezt tartsák tiszteletben” – írták mindketten közösségi oldalaikon.

Instagram/Shane Tusup

Tavaly szeptemberben röppentek fel a pletykák arról, hogy összejöttek, amikor a Blikk fotókat közölt Shane-ről, amint épp elhagyja az akkor válófélben lévő Zsófi lakását.

A bimbozó kapcsolatból pedig hamar óriási szerelem lett, február végén pedig jött az eljegyzés Shane Tusup eljegyezte Szabó Zsófit February 24. 10:08 híre is, amikor kiruccantak egyet Monacóba és bőszen posztolgattak arról, hogy mennyire boldogok is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!