Súlyos balesetet szenvedett a népszerű sorozatsztár

Kollégája és jó barátja azt mondja, szerencsés, hogy életben van.
-----

Vasárnap egy New Jersey-i rajongói találkozóra lett volna hivatalos az Odaát két főszereplője, Jared Padalecki és Jensen Ackles. Egyikük azonban súlyos autóbalesetet szenvedett, így nem tudott részt venni az eseményen.

„Hiányzik az én barátom. De üdvözöl mindenkit. Tegnap beszéltem vele. Nagyon sajnálja, hogy nem lehet itt” – mondta a színpadon Jensen, aki először is leszögezte, hogy szerencsére jól van Jared, majd néhány részletet is megosztott a balesetről.

„Nagyon súlyos autóbalesetet szenvedett. Nem ő vezetett. Az anyósülésen ült, és szerencsés, hogy életben van. Elég ütős a légzsák. Azt mondta, 'úgy érzem magam, mintha letoltam volna 12 menetet Tysonnal'. De jól van, mozogni is tud. De igen, ez egy nagyon-nagyon súlyos autóbaleset volt” – árulta el.

Azt pontosan nem tudni, hogy mikor és hol történt a baleset, de hétvégén lett volna egy New York-i rajongói találkozó is, amin szintén nem tudott ott lenni Jared, ezt pedig már csütörtökön bejelentette a Twitteren. És bár bocsánatot kért, de abba nem ment bele, hogy miért is kell kihagynia az eseményt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!