Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 9 000 000 Ft, még 0 0 nap 0 0 óra : 0 0 perc.
Nyugat.hu, már 20 éve Veled.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tudtad, hogy a mai nap a hivatalos Stranger Things nap?

Ugyanis a sorozat története szerint 1983-ban, a mai napon tűnt el Will Byers.
Hirdetés
Hirdetés

A Metro cikke szerint a mai, vagyis a november 6-i nap a hivatalos Stranger Things nap.

Érted is írunk, rajtad is múlik! Köszönjük, hogy olvasol minket! Köszönjük, hogy támogatod hazánk legnagyobb független vidéki hírportálját, a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Sokakban felvetődhet a kérdés, hogy mégis miért pont a mai napra tűzte ki a Netflix népszerű sorozatának ' ünneplését '.

Nyugat.hu

Az amerikai streaming óriás ezt egyszerűen azzal magyarázza, hogy az első évadban Will Byers (Noah Schnapp) ezen a napon tűnt el a történet helyszínéről, Hawkinsból.

Az első évad óta azonban már eltelt pár év. A szereplők is átéltek tucatnyi kalandot, és különféle szörnyek ellen küzdöttek.

Nyugat.hu

Itt azonban nem áll meg a négyszeres Golden Globe-jelölt sorozat körüli őrület. Jövőre újra visszatérhetünk Hawkinsba, hogy együtt küzdjünk Tiziékkel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés