Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Selena Gomez szerint veszélyes a közösségi média és szörnyű hatással van a fiatalokra

Önértékelési problémákkal és zaklatókkal küzdenek a fiatal lányok és fiúk az Instagram és társai miatt. Az énekes-színésznő pedig ezért próbálja megválogatni, hogy mit oszt meg a nagyvilággal.
Hirdetés
Hirdetés

Épp a 72. Cannes-i Filmfesztivál nyitófilmjét, a The Died Don’t Die-t promózza az egykori Disney-csillag, az egyik sajtóeseményen pedig elmondta véleményét a mai modern korról, és ennek vehemens részéről, a közösségi oldalakról.

Szerintem nagyon sok mindenen megy éppen keresztül a világ. Szerintem kifejezetten az én generációmra szörnyű hatással van a közösségi média. Megijeszt, a tudat, hogy ennyire ki vannak szolgáltatva, ennyire védtelenek ezek a fiatal fiúk és lányok. Nincsenek tisztában a hírekkel, azzal, hogy mi is történik a világban. Szerintem nagyon veszélyes ez. Nem jut el hozzájuk elég információ

– árulta el.

Selenának egyébként több mint 150 millió követője van az Instagramon, ami mindig is vegyes érzelmeket váltott ki belőle. Sokszor tartott már szünetet a közösségi oldalakon az elmúlt években és időközben megtanulta, hogy mit érdemes kiposztolni.

Szerintem már lehetetlen biztonságossá tenni. Hálás vagyok a platformért, de nem töltök fel sok felesleges fotót. Szeretek célratörő lenni, csak kifejezett szándékkal posztolni. Megijeszt az egész. Sokszor találkozok fiatal lányokkal, akiket sokat csúfolnak és zaklatnak, ez pedig nagyon megviseli őket. Tud jó is lenni a közösségi média, én azt tanácsolom, hogy legyetek elővigyázatosak és jól gondoljátok meg, hogy mikor és mire használjátok

– tanácsolta.

Hirdetés
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat@hu
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés