Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Selena Gomez: „Nem voltam teljesen hiteles”

De azt is mondta, hogy ennek ellenére imádta az ártatlanságát, a stílusával viszont nem volt mindig megelégedve.
Hirdetés
Hirdetés

A Dazednek adott nemrég interjút Selena Gomez és őszintén mesélt karrierjéről. Az egyik kérdés az volt, hogy mi az, amit szeretett régi önmagában és mi az, amire már kínosként gondol vissza.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk ebben a helyzetben. Igyekszünk mindennek utána járni. Szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked! Támogasd a független újságírást! Most különösen fontos.
Támogatom

„Az első részére azt kell hogy válaszoljam, hogy szerettem az ártatlanságomat. A másodikra pedig azt, hogy a stílusom. Főként a zene terén, de amúgy az egész stílusomtól is kiráz néha a hideg. Nem volt túl jó kombináció. Természetesen büszke vagyok az összes dalomra, de annyira más volt az az időszak, hogy néha amikor meghallom egy régi dalomat kicsúszik a számon, hogy jajj ne” – mondta nevetve.

Adidas

Aztán következett egy érdekes rész is, amikor rácáfolt egy régi nyilatkozatára. Még 2015-ben Revival című albumának megjelenésekor ugyanis azt nyilatkozta, hogy imádja a borítóképet, amin egyébként talán csak egy bugyi van rajta, vagy még az sem. Akkor azt mondta, hogy gyönyörűnek találja és tökéletesen ábrázolja, hogy ki is ő valójában. Most viszont példaként hozta fel arra, hogy régen mennyire nem volt hiteles.

„Nem tudom másnak mutatni magam, ez az igazság. Megpróbáltam, például a legutóbbi lemezemnél is, a borítón szereplő képpel és sok mással is, amiket úgy gondoltam, hogy simán meg tudok tenni. Olyan dalokon dolgoztam, amik igazából nem illettek bele a történetembe. De ez vagyok én, és nem tudom tovább tetetni, hogy más vagyok” – árulta el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés