Vad élményéről mesélt Selena Gomez

Ritka alkalmak egyike.
-----

2018 márciusában tett végleg pontot viharos kapcsolatának végére Selena Gomez és Justin Bieber, aminek köszönhetően megszületett az egykori Disney-sztár egyik legnagyobb slágere, a Lose You to Love Me.

A dal 2019-ben jelent meg és uralta a slágerlistákat, és bár hivatalosan sosem volt kimondva, hogy Justinról szól, de elég nyilvánvaló volt az időzítés és a dalszöveg miatt is. A Lose You to Love Me- vel tulajdonképpen búcsút intett a kapcsolatnak, egyfajta lezárás volt ez.

És bár Selena nem nagyon szeret erről beszélni, nemrég mégis kivételt tett, amikor interjút adott a The Hollywood Reporternek és beszélt arról is, hogyan született meg a dal, amit egy vad élményként írt le.

„Elég vad volt. Egy óra sem kellett, hogy megírjuk ezt a dalt. Tudtam, hogy sokakban nyomot hagy majd, mivel ez egyfajta búcsú volt, de nagyon boldoggá tett. Viszont nagyon ideges is voltam miatta” – árulta el, majd hozzátette még azt is, hogy ez az eddigi legkedvencebb dala.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!