Saját rádióműsora lesz Tomán Szabinának

Régi vágya volt már, hogy női vállalkozókkal beszélgessen a kihívásaikról, az elakadásaikról, az üzletükkel kapcsolatos dilemmáikról és a megoldásaikról is.

Szeptember 25-én este 8 órakor startol el a radiocafén az Erős KKV, Tomán Szabina és Mihálovits András vadiúj műsora. Az egyes epizódok másnap délután 4 órakor hosszabban a Trend FM-en is hallhatók majd, aki pedig inkább videót nézne, a Trend FM YouTube-csatornáját figyelje.

Komáromi Balázs, a Trend FM főszerkesztője bevallotta, néhány éve már figyelik Tomán Szabinát és vállalkozásait. Többször járt már náluk vendégként is és mindig gondolkodnak új formátumokban, és olyan vendégműsorvezetőkben, szakértőkben, akik egy-egy területtel kapcsolatban több tudással, nagyobb rálátással rendelkeznek.

„Szabina hiteles személyiség, ha a női vállalkozókkal, munkáltatókkal és munkavállalókkal kapcsolatos kihívásokat vesszük. Hozzájuk szól a műsor, az őket érintő kérdéseket boncolgatják majd hétről hétre” – tette hozzá.

Tomán Szabina és Tóth Bori
Fónyad Orsolya

Tomán Szabina is izgatottan várja a visszajelzéseket, reméli, hogy a hallgatók is megszeretik őket Andrással, mivel szerinte nagyon jó beszélgetőtárs és elképzelni sem tud nála tapasztaltabb partnert.

„Nagyon sok női vállalkozó kér tőlem tanácsot, segítséget, mentorálást. Nem tudok mindenki mellett ott lenni, de minden platformon, ahol jelen vagyok, interjúban, amit adok, könyvben, ami a nevemhez kötődik, igyekszem inspirálni. Régi vágyam volt az, hogy beszélgessek női vállalkozókkal kihívásaikról, elakadásaikról, üzletükkel kapcsolatos dilemmáikról és a megoldásaikról is” – mondta.

András bevallotta, nem tudtam, mire számítson, hiszen elég szokatlan helyzet, hogy kizárólag hölgyekkel beszélgessen egy műsorban. De most, hogy már túlvannak az első néhány adás felvételén, megnyugodott.

„Nagyon ritka, hogy ennyire fesztelenül beszélgessünk, miközben rengeteg hasznos információt adunk át a hallgatóknak. Izgalommal várok minden adást, tényleg inspiráló ezeknek a vállalkozó hölgyeknek az életébe és üzletébe belelátni” – árulta el.

Tomán Szabina, Mihálovits András, Mitter Anna Róza és Tóth Bori
Fónyad Orsolya

A szeptember 25-i első adás vendége Tóth Bori, akivel beszélgetnek arról, miért döntött úgy három befektető után, hogy köszöni, nem kér több tőkeinjekciót, boldogul egyedül. Megengedheti-e egy kreatív ember azt, hogy ne konyítson egy vállalkozás operatív vezetéséhez. Mit tehet a magyar divattervező, ha nagy nemzetközi luxusmárkákkal is konkurálnia kell. Mennyire van realitása annak, hogy valaki külföldön is hírnevet szerezzen.

Az október 2-i adásba pedig Mitter Anna Róza érkezik, aki arról mesél, hogyan lesz fenntartható a divatipar. Hogyan lehetett skálázni a táskakészítő workshopok szolgáltatását. Mekkora eséllyel tud a Mittersisters franchise hálózatként is működni. Szabina pedig beavatja a hallgatókat abba, mit is jelent pontosan az, ha egy befektető ún. smart money-val segíti a vállalkozót.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!