Saját bourbont dob piacra a Vámpírnaplók két sztárja

Újabb közös projektbe kezdett Ian Somerhalder és Paul Wesley.

Már több mint két éve annak, hogy véget ért az óriási rajongótáborral rendelkező vámpíros sorozat, ami meghozta a világhírnevet az egész szereplőgárdának, köztük a két testvért, Damon és Stefan Salvatorét alakító Ian Somerhaldernek és Paul Wesley-nek is.

Sokakat azóta is mély szomorúsággal tölt el a tudat, hogy bizony lezárult egy korszak, most azonban a két színész újra megmelengeti a rajongói szíveket. Az Instagramon számolt be a minap Ian az örömhírről, miszerint hamarosan a boltok polcaira kerül saját bourbonjük, amit karaktereik előszeretettel szürcsölgettek a sorozatban, akár rossz, akár jó kedvük volt.

El tudnátok képzelni, ha Salvatore bratyóknak lenne saját bourbonjük? Hát, hamarosan lesz! Nagyon sokat güriztünk Paullal és a kis csapatunkkal azon, hogy végre megszülessen ez a kis projekt. Szenvedélyünknek, kemény munkánknak, valamint a tökéletes minőség iránti szomjunknak és eltökéltségünknek hála végre a finisben vagyunk. Hamarosan ti is megkóstolhatjátok ezt a különlegességet. Annyira csodálatossá tettétek azokat az éveket, amiket ezeknek a karaktereknek az életre keltésével tölthettünk, ezért cserébe mi is szeretnénk adni nektek valamit, amit imádhattok és sok-sok szép emléket is felidézhettek, valamint új élményeket is szerezhettek vele

– írta a fotókhoz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!