Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Míg itthon az utcán is maszkot kell hordani, Rubint Rékáék Kubában edzőtáboroznak

Reméljük, a Kubában érvényes karanténkötelezettségről sem feledkeztek meg.
-----

Rubint Réka régóta tart edzőtáborokat Alakreform Tábor néven, melynek következő állomása a fitness magyarországi királynőjének honlapja szerint Kuba fővárosában, Havannában lesz és március 29-én veszi kezdetét.

A program részletes leírásában sem találtunk arra utaló jelet, hogy az alaphangon közel 1 millió forintba kerülő táborozás elmaradna, holott a magyar kormány kubai konzulátusa nem ajánlja a beutazást, legfeljebb halaszthatatlan ügyben.

Unger Tamás

További érdekesség, szintén a kubai magyar konzulátus tájékoztatója alapján: „Február 6-tól a Kubába érkező külföldieket és a nem rezidens kubaiakat a repülőtérről közvetlenül szállodába szállítják, s az érkezést követő 5. napon elvégzett újabb PCR teszt negatív eredményét követően hagyhatják csak el a karanténként kijelölt szállodát.”

Ezek alapján nem egészen értjük, hogy a tíz naposra tervezett kubai edzőtábor hirdetésében miért ígérnek „végeláthatatlan” fakultatív programokat. Hacsak a tábor szervezőinek nem sikerült megkerülni a Kubában érvényes járványügyi intézkedéseket, máris csak öt, de a tesztek átfutási ideje miatt lehet, hogy még kevesebb nap marad, amit nem karanténban töltenek majd a táborozók.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra