Hirdetés
Hirdetés

Rehabra vonult a Trónok harca Jon Snow-ja a sok stressz és az alkohol miatt

A hírek szerint már egy jó ideje kezelik Kit Harington problémáit.
Hirdetés

A 32 éves színész még április 12-én, a Trónok harca utolsó évadának írországi premierjén lépett utoljára a nyilvánosság elé, a Page Six pedig most arról számolt be, hogy nem sokkal az HBO sikersorozatának május 19-i fináléja előtt pár héttel egy connecticuti luxuselvonóra került alkoholproblémái és a sok stressz miatt.

Kit Harington
HBO

Nagyon megviselte a Trónok harca vége Kitet. Tudatosult benne, hogy ennyi volt, eljött a vége. Mindannyian keményen dolgoztak ezen a sorozaton sok-sok éven keresztül. Aztán eljött a pillanat, amikor fel kellett tennie magának kérdést, hogy 'hogyan tovább'. A stressz, a kimerültség és az alkohol a fő okai annak, hogy a klinikára került. Rose , a felesége rendkívül támogató. Mindenki úgy gondolta a környezetében, hogy most már ideje lenne pihennie. Jelenleg békére és csendre van szüksége – árulta el a színész egy állítólagos barátja.

Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!