Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pszichiátriára került Britney Spears

Életveszélyben van édesapja, ez pedig nagyon megviselte.
Hirdetés
Hirdetés

A TMZ -n jelent meg elsőként a hír, hogy 30 napra bevonult egy pszichiátriai intézménybe a 37 éves énekesnő, mert nagyon kétségbeesett és zavarodott édesapja egészségügyi állapota miatt. Még év elején derült ki, hogy minden előjel nélkül megrepedt apja vastagbele, ezért egy időre szünetet tart és elvonul a nyilvánosság elől.

Britney Spears
Randee St Nicholas

Állapota nem javult, pedig két műtéten is átesett. A második nem is olyan rég volt, de komplikációk akadtak, így nem adnak túl sok esélyt neki a túlélésre. Ez természetesen Britney-t is rendkívül megviselte, ezért is döntött úgy még múlt héten, hogy mentális egészsége érdekében pszichiátriára megy.

Szóvivője egyelőre még nem kommentálta a híreket, de nem sokkal azelőtt, hogy robbant a hír, Britney feltöltött egy fotót az Instagram-oldalára , amin egy idézet olvasható:

Szeress odafigyelni magadra, az elmédre, a testedre és a lelkedre.

A kép mellé pedig szimplán annyit írt, hogy

Mindannyiunknak szüksége van egy kis 'én időre'.

Hirdetés
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat@hu
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés