Potom pénzért kelt el Vajna Timi bedőlt gyémántüzletének maradéka

Nem kaszált vele túl nagyot.
-----

Csak többszöri nekifutásra sikerült túladni Vajna Tímea ékszercéges érdekeltségének, a több mint két éve felszámolásba dőlt Dorottya Diamond Palace Kft.-nek maradékán. Egy éve még 5,7 millió forintot ért a gyémántos cég megmaradt vagyona, végül ennek csak a negyedét fizették ki érte – írja a 24.hu.

137 ékszer volt a csomagban a pályázathoz mellékelt lista szerint: (fekete) gyémántok, kő nélküli aranygyűrűk és többféle féldrágakő, turmalin, zafír és opálkő. Ezeknek az értékét összesen egymillió forintra, az üzlet berendezéseit pedig (vitrint, kamerát, hét páncélszekrényt, kávéfőzőt, fürdőszobabútort) 600 ezer forintra lőtték be. A nyertes pedig az 1,28 milliós minimálárnál egy forinttal sem volt hajlandó többet fizetni.

Instagram/Timea Vajna

A Dorottya Diamond Palace Kft. ellen 2019-ben indultak végrehajtási eljárások. A 24.hu akkor azt írta, hogy Vajna Tímea is adott kölcsönt az ékszerkereskedő cégnek, melyben korábban 49 százalékos részesedése volt. A pénzt viszont nem fizették vissza neki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!