Potom pénzért kelt el Vajna Timi bedőlt gyémántüzletének maradéka

Nem kaszált vele túl nagyot.

Csak többszöri nekifutásra sikerült túladni Vajna Tímea ékszercéges érdekeltségének, a több mint két éve felszámolásba dőlt Dorottya Diamond Palace Kft.-nek maradékán. Egy éve még 5,7 millió forintot ért a gyémántos cég megmaradt vagyona, végül ennek csak a negyedét fizették ki érte – írja a 24.hu.

137 ékszer volt a csomagban a pályázathoz mellékelt lista szerint: (fekete) gyémántok, kő nélküli aranygyűrűk és többféle féldrágakő, turmalin, zafír és opálkő. Ezeknek az értékét összesen egymillió forintra, az üzlet berendezéseit pedig (vitrint, kamerát, hét páncélszekrényt, kávéfőzőt, fürdőszobabútort) 600 ezer forintra lőtték be. A nyertes pedig az 1,28 milliós minimálárnál egy forinttal sem volt hajlandó többet fizetni.

Instagram/Timea Vajna

A Dorottya Diamond Palace Kft. ellen 2019-ben indultak végrehajtási eljárások. A 24.hu akkor azt írta, hogy Vajna Tímea is adott kölcsönt az ékszerkereskedő cégnek, melyben korábban 49 százalékos részesedése volt. A pénzt viszont nem fizették vissza neki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!