Szakított Mihalik Enikő

Az Instagramon jelentette be.
-----

Sosem egyszerű a szakítás. Még akkor sem, ha tudod, hogy a közös utatok a végéhez ért – kezdi az Instagramra feltöltött videójában Mihalik Enikő.

De nem kell megijedni, nem a párjával szakított, hanem a mellszívójával. Szóval csak egy poénról van szó.

„Úgy gondoltam, vicces lesz így búcsút venni a mellszívómtól és lezárni a 9 hónapos pumpálást. Természetesen nem vagyok emiatt olyan szomorú, mint a videóban. Épp ellenkezőleg. Ma este ünneplünk! De óriási köszönetet akarok mondani a melleimnek. Igazi rocksztárok vagytok. Most már pihenhettek, mert anyu befejezte a fejést” – írta a videó mellé.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!