Hirdetés
Hirdetés

Phoebe Tonkin: Nem csak a fiatal lányok, hanem a felnőtt nők önbecsülését is tönkre tudják tenni a közösségi oldalak

A H2O: Egy vízcsepp elég és a Vámpírnaplók-univerzumból ismert színésznő szerint túlságosan is eltorzítja a valóságot az Instagram és társai.
Hirdetés

A VENI magazin 2019-es tavaszi/nyári címlapjain osztozik két másik színésznővel, Lauren Tsai-jal és Halston Sage-gel Phoebe Tonkin, aki őszintén nyilatkozott arról, hogy sok más nővel és fiatal lánnyal együtt bizony rá is hatással vannak a közösségi oldalakra posztolt tökéletes, idilli fotók.

A közösségi oldalakkal jött egy ilyen eltorzított valóság is. Ismerek olyan nőket, akik simán a világ legszebbjei között vannak, de mindannyiunknál előfordul, hogy amikor felnézünk az Instagramra, sokszor érezzük úgy, hogy nem vagyunk elég jók. Fontosnak tartom, hogy megértsék a fiatal lányok, hogy nincsenek egyedül, sokan küzdünk még ilyen gondokkal

– árulta el a 30 éves színésznő, aki tulajdonképpen a nyilvánosság szeme előtt csepredett nővé, ugyanis a színészkedés mellett a modellszakmában is elismert.

Phoebe Tonkin
Don Flood
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!