Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Petíciót indított az internet népe Johnny Deppért

A színészt exfelesége vádjai miatt cserélik le a Legendás állatok és megfigyelésük főgonoszának szerepében.
Hirdetés
Hirdetés

Már régóta tart a botrány Johnny Depp és volt felesége, Amber Heard ügye kapcsán. A színésznő ugyanis bántalmazással vádolja Deppet.

A Warner Bros. jelenlegi döntése annak tudható be, hogy Depp elvesztette a becsületsértési perét a The Sun című lappal szemben. Egy cikkükben „feleségverőnek” nevezték a színészt, ám Depp szerint alaptalanul. A bíróság a magazinnak adott igazat, Andrew Nicol bíró úgy döntött, hogy elfogadja Heard tanúvallomását, amely részletes képet festett Deppről, mint bántalmazóról. A Warner Bros. így visszalépett Depp további szerepeltetésétől.

Depp ennek ellenére megkapja a teljes gázsit, hiszen már elkezdték a film forgatását (A-listás színészeknél ez így szokás). Deppet nem kirúgták, csupán megkérték a távozásra, amibe ő belement. Ha nemet mondott volna, nem lehetett volna egyből lezárni az ügyet, mert jelenleg Deppnek folyamatban van még egy rágalmazási ügye exfelesége ellen.

hoy.com.do

A franchise 3. részének elkészítését a Covid is hátráltatta, a színészváltással pedig 2022. július 15-ére csúszik a filmbemutató. Az eredeti tervek szerint Eddie Redmayne, Jude Law és Johnny Depp nagyjából azonos hangsúlyt és filmidőt kaptak volna – írja a Hollywood Reporter.

A 9Gagről indulva a 4chan nevű oldalon indult be a Warner Bros. döntésének bojkottálása. A Warner Bros. pont a színész megítélése miatt döntött úgy, hogy jobb, ha távozásra intik, de a rajongók, az internet népe egyre csak mozgolódik.

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés