Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Parkolóban szülte meg második kislányát a Pretty Little Liars sztárja

Elég extrém sztorit hozunk!
-----

Május 15-én született meg a Pretty Little Liars sztárjának és férjének, Patrick J. Adamsnek második közös gyermeke. A kislány az Elliot Rowena Adams nevet kapta és már fotókat is osztottak meg róla az Instagramon, ahol azt is elárulták, hogy elég különleges, sőt, vad körülmények között jött világra a csöppség.

De hogy pontosan mitől is volt extrém a szülés? Most elárulták egy podcastben a részleteket, és valóban vad történetről van szó.

Amikor jöttek Troian első fájásai, nem igazán aggódtak és nem is siettek, ugyanis előző kislányuk, Aurora 26 órás vajúdás után jött világra. Ennek ellenére azért idővel szedelődzködtek, kocsiba ültek és elindultak a kórházba.

„Útközben már el kellett húznom a biztonsági övet. Nagy fájdalmaim voltak és nem bírtam már tovább ülni” – meséli a színésznő, aki akkor már érezte, hogy itt az idő, jön a baba. Férje épp azon volt, hogy leparkoljon, épp megnyomta a gombot, jött is a jegy, amikor Troian kiabálni kezdett.

„A kiabálást hallva azonnal felé fordultam, addigra ő már négykézláb volt és eluralkodott rajtunk a káosz. Odarohantam egy pasashoz és hadováltam neki, hogy 'itt az idő, helyzet van, bent a kocsiban'. Mondtam, hogy hozasson le tolószéket, hívja az orvost meg mindenkit, mert itt van!” – emlékezett vissza Patrick.

Aztán visszafutott a kocsihoz, ahol Troian még mindig négykézláb van, feneke a szélvédőnél és hihetetlenül üvölt. Patrick nem teketóriázott, lehúzta, amit le kellett és a baba fejével találta szembe magát.

„Nem volt idő pánikolni. Kezelni kellett a helyzetet” – meséli. Az apuka tudta is, hogy mit kell tennie: megnézte a baba nyakát, hogy nem tekeredett-e rá a köldökzsinór és szerencsére nem. Aztán még egy nyomás jött és már ki is bújt a kislány. Az egész körülbelül 3 perc alatt megtörtént.

„Átnézek a vállam felett, mert még mindig négykézláb voltam, és látom, hogy Patrick a karjaiban tartja és sír. Szóval nyugtáztam, hogy életben van a kislányunk, minden rendben van vele, lélegzik” – emlékezett vissza Troian, aki aztán egy képet is feltöltött a parkolóból.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra