Őszintén vallott alkoholfüggőségéről Kökény Attila

Volt, hogy simán letolt 54 pohár whiskyt egy éjszaka alatt, aztán elment egy presszóba, ahol még délig ivott.

Kökény Attila lesz Hajdú Péter vendége a Frizbiben pénteken, a beszélgetés során pedig szóba került az énekes korábbi alkoholfüggősége is. Elárulta, hogy 16 éves korában kezdett rendszeresen inni, a szervezete pedig teljesen hozzászokott az alkoholhoz – írja a Blikk.

Azt mondja, amikor bárokba járt fellépni, mire odaért, már ki volt készítve neki a zongorára a whisky és a hamutálca és nagyon sokat tudott inni egy-egy ilyen alkalommal.

„Hétvégén simán lecsúszott másfél-két üveg whisky. Volt olyan is, hogy filmszakadásig ittam magam. Huszonöt éves koromban egy lány strigulázta a whiskyjeimet; este tíztől hajnali ötig megittam ötvennégyet, és utána még elmentem egy presszóba, ahol délig folytattam az ivászatot” – vallotta be.

TV2

Azt mondja, mára teljesen letette az italt, vagyis már csak alkalmakkor iszik meg egy-egy pohár pezsgőt vagy bort. A leszokás pedig akkor sikerült neki, amikor úgy döntött, megtér.

„Amikor azt mondod, hogy megtérsz, próbálsz Istennek tetszeni, akkor azokat a dolgokat, amiket régen csináltál, elhagyod. Ide tartozik a dohányzás, az ital, a drog, s millió olyan dolog, ami függőséget okoz. Nem akartam kamus lenni, aki csak úgy csinál, mintha leszokott volna. Bementem a szobába, majd imádkoztam Istenhez, hogy nem akarok többet részeg lenni, segítsen. Egyik percről a másikra megszabadított a függőségemtől” – idézi az énekest a Blikk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!