Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Orlando Bloom szerénykedik a pénisze hosszát illetően

A 2016-os meztelenül evezős fotót kommentálta a színész.
Hirdetés
Hirdetés

Orlando Bloom ismertségét A gyűrű ura-filmek repítették a magasba, de a színész azért gondoskodott arról, hogy később se felejtsük el.

2016-ban például egy evezős fotóval sikerült ismét a lapok címoldalára kerülnie.

A fotó egyik érdekessége, hogy a szörfdeszka elején a sztár nem kevésbé híres barátnője, Katy Perry ül, de mindezt a romantikát elhomályosítja, vagy éppen felerősíti, hogy Orlando anyaszült meztelenül van, és az intim testtájéka is tökéletesen látszik.

Ugye, emlékszik mindenki?
Ugye, emlékszik mindenki?
dailymail

És ez utóbbinak nemcsak látványa mozgatta meg a média – és a nagyközönség – fantáziáját, hanem a mérete is. Merthogy az meglehetősen átlag felettinek tűnt, még a kitakarásához is szép nagy fekete négyzetekre volt szükség.

Most viszont a színész egy rádióműsorban arról beszélt , hogy az intim testrésze nem olyan nagy:

A dolgok nagyobbnak látszanak a fényképezők objektívain keresztül. Mindez csak optikai illúzió.

Megnyugodtunk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés