Ezt nem láttuk jönni: Britney Spears feleségül ment saját magához

Éljen az ifjú pár!?
-----

Egy ideje már töltöget fel mindenféle fotókat és videókat magáról Britney Spears, amint egy menyasszonyi ruhának tűnő estélyit vagy hálóinget visel. De igazából senki nem kerített ennek nagy feneket, hiszen ennél furcsább dolgokat is szokott posztolni – egészen mostanáig, amikor is közölte, hogy feleségül ment saját magához.

Igen. Elvettem saját magamat. Unatkoztam, tetszett a fátylam és úgy voltam vele, hogy vagy egy óriási őrültség, vagy pedig van benne valami... Pszt! Attól még férjnél vagyok ám

– írta a 40 éves énekesnő.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!