Nekiment a kormánysajtónak Mihalik Enikő

Már családját is szépen beleszőtték a kormánypropagandába, ezért jól megmondta a magáét.
-----

A Metropol, a Borsonline, a Magyar Nemzet, a Tények, az Origo és még a vaol.hu is lehozta szinte ugyanazt a cikket, melyben arról írnak, közel 2 millió dollárért vett magának álomvillát a magyar dollárbaloldal főnöke Connecticutban.

És hogy kiről is van szó? Nos, Mihalik Enikő férjéről, Hozzáment Karácsony tanácsadójához Mihalik Enikő és a baba is úton van 2021. March 09. 13:35 Korányi Dávidról, aki Karácsony Gergely városdiplomáciai főtanácsadója. De a cikkekben valahogy elfelejtették megemlíteni, hogy „a magyar »dollárbaloldalt« amerikai pénzből finanszírozó és irányító Korányi Dávid” felesége a szupermodell, aki évek óta élt New Yorkban, a saját lakásában – szúrta ki a 444.hu.

A lap aztán idéz is az irományokból. Merthogy azt állították, Korányi „nem véletlenül választotta” Connecticutot, „az amerikai milliárdosok – és a Soros-birodalom - egyik kedvenc helyét”. Az Origo azt írta, Korányi „a jól fizető Soros-birodalomnak köszönhetően most közel 2 millió dollárért, vagyis úgy 800 millió forintért vett magának villát”, és „ezzel az ingatlanvásárlással lényegileg beiratkozott az amerikai elitbe”.

Mihalik Enikőről viszont egy szót sem ejtettek. Szóval egy kicsit zavaros a történet.

De nem kell félteni a szupermodellt, ugyanis úgy döntött, ha már családját is ilyen szépen beleszőtték a kormánypropagandába, tiszta vizet önt a pohárba az Instagramon – és még jól be is mutatott az Origónak és a Metropolnak.

Nekiment a kormánysajtónak Mihalik Enikő
Instagram/Eniko Mihalik

„De jó is egy ekkora hazugságra ébredni. Két verzió van. 1- vagy a férjem a hátam mögött vásárolt egy házat, amire a pénzt is titkolta tőlem, 2- a média egyszerűen nem tudja, mit beszél. Tisztázzuk le! A házat ÉN vettem, abból a pénzből, amit a brooklyni lakásom eladása után kaptam. A ház, amit vettem NEM a képeken szereplő ingatlan. A ház a lakás töredékébe került és a fennmaradó összegből fogom ÉN felújíttatni. A ház megvásárlásához hitelt vettünk fel, mint a vásárlók többsége” – írta sztorijában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Dönthetsz! Támogasd a Nyugat.hu-t