Nászút Csuti-módra: Fradi meccsre vitte Kulcsár Edinát az esküvő után

Tudja, mitől döglik a légy.
-----

Bár legutóbb Csuti és Kulcsár Edina esett ki a Nyerő Párosból, a magánéletükön csámcsogók elég nagy nyertesei a műsornak. Nem elég ugyanis, hogy azzal kezdték, válságban van a házasságuk, egy csomó érdekesség is kiderült róluk.

Edina még az végén mesélt arról, hogy szerinte nem volt túl romantikus, hogy Csuti az egész család előtt kérte meg a kezét. Az esküvőre egyébként a szűk családi kört hívták csak meg, mivel akkor már nyolc hónapos terhes volt, így nem ám csak a hetedhét országra szóló lagzi, hanem az igazi fényűző nászút is elmaradt. Ráadásul még az esküvőről is majdnem elkésett az ara, mert elromlott a kilincs a nagymamájánál, akinél készülődött.

„Úgy értem oda, hogy a sminkem, hajam, mindenem tönkrement, ültem ekkora hassal egy ventillátor előtt és akkor írtam a köszöntő beszédeket. De amúgy csak tizenhatan voltunk, úgyhogy a nagyon szűk család és egy Fradi meccsre tudtunk elmenni 'nászút' gyanánt, mert pont akkor volt” – mesélte a modell.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!