Nagy mérföldkőhöz érkeztek Mihalik Enikőék

Csak úgy repül az idő!

„Tudtam, hogy hamarosan eljön ez a pillanat is, és most itt van. Hál' Istennek! Sokan azt mondják, hogy még csak most jön a neheze. De szerintem inkább épp ellenkezőleg. Én erre vártam, és eddig ezt élvezem leginkább. Hogy oda tud kúszni bárhova és eléri, megfogja azokat a dolgokat, amiket szeretne. Nincs több csalódott, frusztrált sírás. Most jön a 'beütöttem a fejemet' sírás” – írta az Instagramon a modell.

Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

Hozzátette, hogy már korábban eldöntötte, hogy nem fogja megállítani kislányát, amikor elkezdődik a kúszós korszak, és nem fog folyamatosan nemet mondani neki. Hanem inkább hagyja, hogy felfedezzen, kinyitogasson mindent és kipakolásszon. Majd miután végzett a kis dolgaival, Enikő szépen visszapakol mindent.

„Na de akkor hogyan védem meg a veszélytől? Úgy, hogy én vagyok a védőhálója. Szimplán ott vagyok vele. Ott ülök, figyelek és elkapom, ha kell. Csak akkor avatkozom be, ha muszáj. Nyilván nem fogom hagyni, hogy konnektorokkal, késekkel, gyógyszerekkel, meg ilyenekkel játsszon. De ez az ő otthona is, hagynom kell, hogy a maga módján tanuljon. Végül is ez Rosie világa, mi csak benne élünk” – zárta a posztot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!