Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nádai Anikó: „Nem áll messze tőlem a kerítőnő szerepe”

A szépséges műsorvezető, a Házasodna a gazda című műsorban próbál majd társra vágyó nőket és férfiakat kalauzolni a boldogság felé.
-----

Mit gondolsz testhezálló feladat, hogy pártkereső gazdákat és gazdasszonyokat kell majd abban segíteni, hogy megtalálják a magukhoz való partnert?

Azt gondolom, a Házasodna a gazda abszolút nekem való feladat, mert a vidéki élet egyáltalán nem idegen számomra. Másrészt az Anikó Showban volt rá precedens, hogy párokat kellett összehozni, így a kerítőnő szerepe nem áll messze tőlem.

A te szívedhez közel áll a vidéki miliő, a vidék romantikája?

Bevallom el sem tudnám képzelni, hogy a belvárosban éljek, bezárva érezném magamat. Most is közel élek a fővároshoz egy kertesházban. Ma már túl vagyok egy metszésen és a virágokat is ültettem, engem ezek a tevékenységek kikapcsolnak. Tanyán nőttem fel, édesanyám a mai napig vidéken él, ezért gyerekkorom óta kötődöm a vidékhez, szeretem a csendet, a nyugalmat, a jó levegőt, az állatokat. Nincs is annál jobb, mint amikor kimész a kertbe és behozod a tojásokat.

RTL Klub

Szerinted egy gazda számára, milyen az ideális társ? Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie?

Megértő, amikor a párja sokat dolgozik, szorgalmas és kitartó. Azt gondolom, hogy mindenki másra vágyik, ezért nehéz ezt kategorizálni. Abban viszont biztos vagyok, olyan ember, aki rajong a betondzsungelért, a városi életért, annak nem egy gazda a megfelelő társ. Viszont, aki kiszakadna a városi életből, aki szeretne változtatni és vonzza a vidék és kipróbálná, milyen például egy szőlőbirtokon élni, az szerintem ne habozzon.

Miért lehet nehezebb egy gazdának társat találnia?

Elszeparáltabban élnek, nem mozdulnak ki a megszokott környezetükből, ezért ritkán találkoznak másokkal. Bár ma már az internet megoldás nyújt, de nem hiszem, hogy a gazdák egész nap a telefonjukat vagy a számítógépüket bújnák, hogy társat találjanak. Sokaknak azért kizárt a netes ismerkedés, mert a személyes kapcsolatteremtés híve. A gazdák, akikkel mostanában a műsor kapcsán beszélgettem, mindannyian megszállottak voltak, akik a munkájuknak élnek, és emiatt egyszer csak azt vették észre, hogy magányosak, mert nincs idejük vagy lehetőségük a párkeresésre.

RTL Klub

A forgatások miatt, biztos, hogy sokat kell majd utazni vidékre, várod ezeket a kalandokat?

Már a promó videót is vidéken vettük fel, egy gyönyörű gazdaságnak a szénatárolójában és az is nagy élmény volt, úgyhogy alig várom a forgatásokat.

Ha bárhol élhetnél Magyarországon, Budapesten kívül, hol élnél?

Amikor Budapest mellé költöztem, az volt a célom, hogy közel legyek a fővároshoz, így a jelenleg elégedett vagyok, ennél messzebb nem mennék.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra