Megtörte a csendet Szabó Zsófi

Néhány éve még őszintén beszélt egészségügyi problémáiról, fogyásáról vagy éppen a futás iránti elköteleződéséről. Az utóbbi években viszont ritkán szólal meg, tudatosan kerüli a nyilvánosságot, most mégis kivételt tett.

Szabó Zsófi köszön vissza a Glamour júliusi-augusztusi számának címlapjáról, a fotózás mellé pedig dukál egy interjú is, melyben beszélt többek között arról is, hogy mára megtanulta kezelni, hogy az előítéletek ne férkőzzenek be a mindennapjaiba.

„Közel három éve döntöttem el, hogy tudatosan kerülöm a magánéletemről való kitárulkozást. A kisfiam kétéves koráig nagyon aktív voltam, előszeretettel mutattam meg például őt is a közösségimédia-oldalaimon, aztán történt valami, ami mindent megváltoztatott. Feltettem magamnak a kérdést: valóban helye van egy ilyen pici gyereknek a médiában? Nem szerettem volna, hogy támadást kapjon, vagy egyszer miattam kerüljön hátrányba” – mondta a színésznő.

Glamour/Ajkai Dávid

Hozzátette azonban, hogy azt sem ítéli el, aki máshogy gondolkodik erről.

„A válásom óta tudatosabban kerülöm a nyilvánosságot, de ez nem azt jelenti, hogy ne lenne véleményem vagy ne érintenének meg érzelmileg a körülöttem zajló események. Úgy érzem, mostanra a csend, ami körülvesz, átfordult negatív irányba. Ha akarnék, mindennap fel tudnék szólalni valami miatt, de nem teszem, mert az elmúlt években megtanultam azt is, hogy nem fog mindenki szeretni” – árulta el őszintén Zsófi.

Glamour/Ajkai Dávid

Elmondta azt is, rájött, hogy azzal védi meg magát és a családját, ha tudatosan nem reagál az ellene irányuló támadásokra. Évek óta emojikkal kommunikál a közösségi médiában, hiába hallatná néha a hangját, tudja, hogy a csend adja neki a legnagyobb biztonságot.

Az évek alatt pedig megtanulta magát is szeretni: „Szeretem magam anyaként, műsorvezetőként, sportolóként, és kaptam egy nagy adag önbizalmat a volt férjemtől. Az ő és a családom, barátaim visszaigazolása megerősítettek abban, hogy bármilyen helyzetbe sodor az élet, igyekszem százszázalékosan helytállni. Az évek alatt valahogy sikerült kialakítanom egy olyan életformát, ami egyensúlyban tart mindent, ugyanakkor megtanultam azt is, hogy nem kell dolgokhoz görcsösen ragaszkodni, mindennek megvan a maga ideje.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!