Megtépték, leköpték és halálosan megfenyegették Opitz Barbit egy budapesti plázában

A végére állítólag egyre többen gyűltek össze bámulni, de senki nem avatkozott be.

Megtámadta egy hatfős társaság Opitz Barbit és a VV Gregként, vagy éppen „magyar Ken babaként” ismert Einwiller Gregort a Westendben – írta meg a Bors. Egy szemtanú azt is elmondta a lapnak, hogy egy „roma fiatalokból álló csapat” kezdett kötekedni velük, „azt szajkózták, hogy nem úgy néz ki a videóin, mint az életben”.

Instagram/Opitz Barbara Krisztina

A lap információi szerint a két fiatal először nem reagált a beszólásokra, erre az egyik lány megragadta az énekesnő haját, és hátra rántotta a fejét. Aztán kezdett egyre jobban eldurvulni a helyzet, „a fiatalok elkezdtek fenyegetőzni, hogy nem jutnak ki élve a központból, és elkezdték őket köpködni is”.

A szemtanú elmondta, hogy közben egyre többen összegyűltek bámulni a támadást, de senki nem avatkozott be. Végül csak a biztonságiak segítségével tudtak kimenekülni a plázából, az énekesnő körme pedig annyira felszakadt, hogy orvosi ellátásra szorult.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!