Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megszületett Rezes Judit és Szabó Győző második gyermeke

Múlt szombatra volt kiírva a sárvári születésű színésznő, így a csöppség érkezését már mindenki tűkön ülve várta.
Hirdetés
Hirdetés

Még októberben mi is beszámoltunk arról, hogy úton van Szabó Győző és Rezes Judit második gyermeke, aki a Blikk információi szerint most végre meg is érkezett. Az egész család nagyon várta már, hogy megszülessen, néhány napja így nyilatkozott a várakozásról Győző:

Ehhez a lelki állapothoz nem lehet hozzászokni. Nagyon izgatott vagyok, akárcsak a 8 éves kisfiam, aki ma reggel is megkérdezte: ma már lesz nekem testvérkém?

Érted is írunk, rajtad is múlik! Köszönjük, hogy olvasol minket! Köszönjük, hogy támogatod hazánk legnagyobb független vidéki hírportálját, a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Egyelőre csak annyit tudni, hogy apás szülés volt. Se a nemét, se a nevét nem árulták még el a büszke szülők, de biztosan nem kell már sokat várni, hogy megtudjuk, és reméljük, az első fotó sem várat magára túl sokáig.

Győző, Judit és a kis Misi Sárváron. Legközelebb már négyen csobbanhatnak.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés