Megmutatta tündéri kislányát Nick Jonas és Priyanka Chopra

Méghozzá egy nagy eseményen: csillagot kapott a Jonas Brothers a hollywoodi hírességek sétányán.

Néhány hete ünnepelte első születésnapját Nick Jonas és Priyanka Chopra kislánya, Malti Marie és a szülők most úgy gondolták, eljött a pillanat, hogy végre megmutassák a nagyvilágnak is szemük fényét.

Ráadásul egy igencsak különleges alkalmat választottak erre: a Jonas Brothers megkapta jól megérdemelt csillagát a hollywoodi hírességek sétányán, a ceremónián pedig ott volt az egész család.

A kis Malti ott ült az első sorban, édesanyja ölében és Nick nemcsak Priyankához, hanem még hozzá is szólt beszédében.

„Gyönyörű feleségem, te vagy a nyugalom az őrületben, a sziklám a viharban, imádok a férjed lenni. Ez a legnagyobb ajándék. És imádok szülő is lenni, veled közösen. Szóval Malti Marie, alig várom, hogy idejöjjek veled 15 év múlva és leégesselek a barátaid előtt” – mondta nevetve.

Nick és Priyanka 2022 januárjában jelentette be, hogy világra jött első közös gyermekük. Mint kiderült, a kislányt béranya hozta világra, ezt egyáltalán nem titkolták. Ahogy azt sem, hogy koraszülött volt, intubálni kellett, egy hónap után vihették csak haza a kórházból, így nagyon óvják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!