Meghalt Robert De Niro 19 éves unokája

Leandro édesanyja, színész legidősebb lánya erősítette meg a tragikus hírt.

Meghalt Robert De Niro legidősebb lányának fia, a mindössze 19 éves Leandro De Niro Rodriguez. A tragikus hírt maga az édesanya, Drena erősítette meg az Instagramon, ám azt nem árulta el, hogy mi okozta fia halálát.

„Én édes gyönyörű angyalom. Elmondhatatlanul szerettelek már akkor, amikor megtudtam, hogy a pocakomban vagy. (...) Bárcsak veled lehetnék most. Nem tudom, hogyan fogok tudni nélküled élni, de megpróbálok, és továbbadjam azt a szeretetet és fényt, amit tőled kaptam az édesanyádként. Annyira szeretett mindenki és bárcsak megmenthetett volna ez a szeretet. Annyira sajnálom. Nyugodj békében, drága kisfiam” – írta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!