Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Meghalt a Kozmix gitárosa

1995 óta volt a zenekar tagja Bíró Ádám.
Hirdetés
-----

A Facebookon erősítették meg a Kozmix tagjai, hogy meghalt gitárosuk és jó barátjuk, Bíró Ádám. Először Horváth Zsolt „Hozso” posztolt a tragikus hírről, vasárnapi bejegyzésében pedig azt írta, hogy Ádám már jó pár éve küzdött egy hosszan tartó betegséggel, amit már sikerült legyőznie korábban, ám most mégis felülkerekedett rajta.

Kicsit már sok(k) lesz a barátaink búcsúztatásaiból...Ádám barátunk is itt hagyott minket...néha igazságtalan az élet,hogy miért pont Ő,miért ilyen fiatalon...előbb utóbb mind elmegyünk,ezt egyikünk sem ússza meg...de ezzel még igazán ráértél volna Pajti... Nagyon nagy forma voltál! Az egyik legjobb gitáros arc, akit valaha ismertünk...szinte az összes nagylemezünkön Te gitároztál és a Kozmix koncertek kihagyhatatlan showman-je is Te voltál! Nem felejtjük el azt az időszakot,óriási veszteség mindenkinek... – írta.

Hétfőn aztán a Kozmix hivatalos Facebook-oldalán is megerősítették a hírt és megemlékeztek a gitárosról „egy legendás korszak, legendás koncertfelvételével”, melyhez a következőket írták:

Sajnos igaz a hír... Megrendült szívvel osztjuk meg veletek, hogy Bíró Ádám barátunk, zenésztársunk, aki kezdettől fogva oly sok kalandban és koncerten osztozott sikerünkben, eltávozott közülünk. Ádám, néha mosolya mögé rejtett fájdalmaival és kitartásával-, máskor utánozhatatlan stílusával, kitárulkozásával mutatta meg mindannyiunknak, hogy az élet mennyire sokféle, változó és semmi sem múlik el anélkül, hogy nyomot ne hagyna bennünk. Még a legreménytelenebb időkben is erőt sugárzott. Az első közös élményünk a 100% album felvétele volt, a legvidámabb pillanatok emlékét pedig a felejthetetlen “Úgy várom a reggelt” videóklip forgatása őrzi. A legnagyobb közös zenei élményünk a 20 éves jubileumi nagykoncertünk volt és marad, most már mindörökké... Dalokban, videóklipekben és szívünkben őrizzük emlékét. Az alábbi, "Ádámos" szólójával szeretnénk úgy emlékezni veletek együtt, ahogy mindig is szerettük...kicsit őrült, vidám és megállíthatatlanul áradó erejével... Nyugodj békében Ádám…

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés