Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Többször is megerőszakolták Lady Gagát 19 évesen, rettentő nehezen tudta feldolgozni

Poszttraumás stressz szindrómában szenvedett az énekesnő.
Hirdetés
Hirdetés

Oprah Winfrey-nek beszélt nemrég életének egy igazán traumatikus részéről Lady Gaga. 19 éves korában ugyanis többször is megerőszakolta egy férfi, akit szinte egész életében ismert, ezt pedig nagyon-nagyon nehezen tudta feldolgozni, mi több, poszttraumás stressz szindróma is kialakult nála.

1999 óta sok minden változott a magyar demokráciában, a Nyugat.hu maradt. Támogass, hogy ez továbbra is így lehessen!
Támogatom

„Hirtelen híres lettem, össze-vissza utazgattam, a hotelszobámból a garázsba siettem, ott limóba szálltam, aztán irány a színpad. Tehát sosem dolgoztam fel igazán, egyszer pedig irdatlan fájdalmat kezdtem el érezni, ami átjárta az egész testemet és pontosan olyan érzés volt, mint amit akkor éreztem, miután megerőszakoltak” – árulta el.

Facebook/Lady Gaga
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés