Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Még mindig harcol a 40 milliárd forintos örökségéért Vajna Timi

Közel két éve már, hogy meghalt férje, Andy Vajna és a végrendelet is egyértelmű, de még így is bonyolult a procedúra.
Hirdetés
Hirdetés

„Rendkívül bonyolult az amerikai cégháló, amit Andy a halála előtt kezdett teljesen átalakítani. Könnyen el lehet veszni az útvesztőkben, Timi próbál helytállni, de való igaz, hogy nagyon kimerítik érzelmileg ezek a csaták a bíróságon” – árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő ismerős.

Ha pedig ez még nem lenne elég, a 37 éves özvegy amerikai állampolgársági ügye is folyamatban van. Pontosan nem tudni miért, de még nem készültek el a papírok, ami azt jelenti, hogy az amerikai bankszámlákon lévő, közel 3 milliárd forinthoz sem fér hozzá. Viszont nem kell félni, állítólag azért a vagyonkezelő cégnek hála valamennyi üti a markát ebből a pénzből, így tudja fedezni a kiadásait, köztük például azt is, hogy magángéppel utazgasson.

Facebook/Vajna Timea

Tímea azonban a nehézségek ellenére sem adja fel és kitart, hiszen ahogy korábban a Blikknek is elmondta, kész a végsőkig harcolni az örökségéért:

Erős nő vagyok, megvédem magam, nem hagyom, hogy felfaljanak! Szerintem büszke lenne rám Andy, hogy ezeket a céges ügyeket kitartóan viszem tovább azokkal a szakemberekkel, akikkel ő is együtt dolgozott és akiket megbízott. De be kell vallanom, sajnos, sok minden miatt csalódott is lenne.

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés