Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Még mindig harcol a 40 milliárd forintos örökségéért Vajna Timi

Közel két éve már, hogy meghalt férje, Andy Vajna és a végrendelet is egyértelmű, de még így is bonyolult a procedúra.
Hirdetés
Hirdetés

„Rendkívül bonyolult az amerikai cégháló, amit Andy a halála előtt kezdett teljesen átalakítani. Könnyen el lehet veszni az útvesztőkben, Timi próbál helytállni, de való igaz, hogy nagyon kimerítik érzelmileg ezek a csaták a bíróságon” – árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő ismerős.

Ha pedig ez még nem lenne elég, a 37 éves özvegy amerikai állampolgársági ügye is folyamatban van. Pontosan nem tudni miért, de még nem készültek el a papírok, ami azt jelenti, hogy az amerikai bankszámlákon lévő, közel 3 milliárd forinthoz sem fér hozzá. Viszont nem kell félni, állítólag azért a vagyonkezelő cégnek hála valamennyi üti a markát ebből a pénzből, így tudja fedezni a kiadásait, köztük például azt is, hogy magángéppel utazgasson.

Facebook/Vajna Timea

Tímea azonban a nehézségek ellenére sem adja fel és kitart, hiszen ahogy korábban a Blikknek is elmondta, kész a végsőkig harcolni az örökségéért:

Erős nő vagyok, megvédem magam, nem hagyom, hogy felfaljanak! Szerintem büszke lenne rám Andy, hogy ezeket a céges ügyeket kitartóan viszem tovább azokkal a szakemberekkel, akikkel ő is együtt dolgozott és akiket megbízott. De be kell vallanom, sajnos, sok minden miatt csalódott is lenne.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés