Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Meg akarja hódítani Hollywoodot Vajna Timi

Nagy célokkal vág neki az új évnek: Amerikában szeretné építgetni jövőjét és filmipari karrierre vágyik.
Hirdetés
Hirdetés

Sok-sok nehézséget tartogatott Vajna Timi számára 2019, hiszen elvesztette férjét, Andy Vajnát. De úgy gondolja, hogy 2020-ban fordul a szerencséje, ezért nagy tervekkel vág neki az új évnek. Azt már jó ideje nem titkolta, hogy az USA-ban képzeli el a jövőjét, de arról eddig még nem beszélt, hogy pontosan milyen tervei vannak.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

„Szeretném felépíteni a filmipari karrieremet. Forgatókönyveket olvasgatok, befejezem Andy elkezdett munkáit, de más nagy terveim is vannak: tehetséges fiatal filmeseket támogatnék, állatmenhelyet nyitnék, illetve beteg gyerekeken segítenék. A karitatív tevékenységem erősítése mellett továbbra is üzleti befektetésekkel kívánok foglalkozni. Távlati célom, hogy ingatlanokat vásároljak és adjak el Európában, illetve Amerikában” – árulta el a Star Magazinnak .

Instagram/Timea Vajna
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés