Majdnem megölték Bódi Sylviéket Afrikában

Ezt nehéz überelni a legrosszabb nyaralásokról szóló sztorizgatásokban.

Legromantikusabb és legtraumatikusabb nyaralásaikról meséltek az rtl.hu-nak az Activity sztárjai, köztük Bódi Sylvi is. A modell először egy indonéziai utazást idézett fel: egy hónapig hajókázott az Indiai-óceánon három brazil sráccal, ez volt nyilván a jó élmény.

Aztán jött a rossz, amit elég nehéz überelni a legrosszabb nyaralásokról szóló sztorizgatásokban:

Az egyik afrikai utunk alkalmával majdnem megöltek minket. Megállítottak egy autóval, szögesdrótot húztak elénk, és a sofőrünk üvöltözve beszélgetett egy fegyveres afrikai emberrel, a végén már fegyvert tartott a fejéhez. Aztán egy ponton ki tudtunk szökni a csapdából, és utánunk lőttek. Az nem volt vicces.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!