Eddig: 2 450 597 / 3 000 000 Ft, 114 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Nagyon különleges és fantasztikus neve lesz Kulcsár Edina és G.w.M kislányának

Azt is elárulták, hogyan választották ki.

„Mi alapján választottátok ki Márkkal kislányotoknak a nevét?” – tette fel a kérdést Edina egyik követője az Instagramon, ahol nemrég egy kis kérdezz-feleleket tartott.

„Hangzása a vezetéknévvel, csengése, jelentése, számmisztikai elemzése. Igazából minden oldalról szeretek megvizsgálni egy nevet, amit a gyermekemnek adok” – válaszolta 24 óráig elérhető történetében az egykori szépségkirálynő.

Instagram/G.w.M

Azt ugyanis már tudni egy ideje, hogy kislánya lesz Kislánya lesz Kulcsár Edináéknak 2022. November 08. 07:21 a sztárpárnak és bár még nem árulták el, hogy pontosan milyen névre is esett a választásuk, de Edina már korábban is posztolt róla sztoriban:

„A neve fantasztikus. Maga a csoda, és szerintünk nagyon különleges. Olyan, hogy tudod, hogy »ő G.w.M és K.E. kislánya«” – írta tavaly decemberben szintén egy kérdezz-feleleknél.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!