Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kulcsár Edina egy valamit megbánt az anyaságban

Színt vallott a modell.
-----

„Nagyon sok mindent köszönhetek az anyaságnak. Nem mondom, hogy mindig egyszerű, sőt… A kis korkülönbség miatt elég sok a megpróbáltatás. Persze tudom, hogy egy idő után ez pont, hogy előny lesz, de egyelőre még nem tartunk itt” kezdte Facebook-posztját Kulcsár Edina.

Majd azt mondja, hogy a nehézségek ellenére sem csinálna másképp semmit, aztán jön az, hogy egy dologban mégis változtatna, ha tehetné.

Facebook/Kulcsár Edina

„Mégpedig abban, hogy hamarabb váljak anyukává. Olyan sok pozitív változást hoztak az életembe ezek a kis tünemények, hogy nagyon örültem volna, ha ezeket a változásokat esetleg hamarabb tudom eszközölni az életemben” – vallott színt.

Majd felhozott néhány példát. Ott van például a rutin, amit lehet, hogy soha nem alakított volna ki az életében, ha nincsenek a gyerkőcök. Vagy a még nagyobb türelem, amit szintén nekik köszönhet.

Edina és Csuti első gyermeke, Medox 2018-ban született meg, majd két évvel később jött Nina is, akivel teljes lett a család, még a sok kihívás ellenére is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra