3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Kulcsár Edina többé már nem Kulcsár Edina

Nincs többé.

Kulcsár Edina nevet változtatott, felvette párja, G.w.M, polgári nevén Varga Márk vezetéknevét – szúrta ki a Blikk a Nemzeti Cégtárban szereplő, bárki számára elérhető hivatalos iratokon.

Tehát nincs már többé Kulcsár Edina. Csak Varga Edina.

Egyébként múlt hétvégén árulták el, hogy összeházasodtak, a rapper akkor azt is kijelentette, hogy először és utoljára nősült meg. Azóta pedig az Instagramra is töltöttek fel fotókat a nagy napról.

„Még csak hallani sem akartam róla soha, hogy bekössem a fejem, mert igazából nem éreztem jelentőségét, nem volt ami kiváltaná, de megtörtént és te vagy az első, egyben utolsó is! Megváltozott minden mióta együtt vagyunk, sokkal jobb minden és ezeket nem lehet szavakba önteni! Köszönök neked mindent drága gyönyörű feleségem! U.i.: A nagy buli pótolva lesz a baba születése után! Megnősült G” – írta G.W.M.

Edina pedig – azon kívül, hogy megköszönte G.w.M-nek, hogy a felesége lehet – ezt írta közös esküvős fotójukhoz:

„Egy olyan világba csöppentem, ami tele van gyűlölettel, rosszindulattal, hazugsággal, ráadásul a legaljasabb eszközökkel próbálják az embert besarazni. Egy ideje így élem az életem, és mindezt csendben, a lehető legméltóságteljesebben igyekszem még így is tűrni. Sokszor nehéz nem reagálni velem/velünk kapcsolatos dolgokra, főleg nekem, akinek a maximumon ég az igazságérzete, de az elmúlt 1 év nagyon sok mindent tanított. A férjem szeretete és támogatása pedig az, ami nap mint nap körbeölel mint egy pajzs, és ez hatlamas lelkierővel ruház fel.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!