Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Közel 30 év után szakított párjával Pásztor Anna

Élete egyik legnehezebb időszakát élte meg az elmúlt hónapokban, de ez egyáltalán nem látszott rajta.
-----

Pásztor Anna azon szerencsések közé tartozik, akinek nem igazán volt ideje unatkozni vagy a megélhetése miatt aggódni a járványidőszakban, hiszen zenekarával, az Anna and the Barbies-zal is folyamatosan új dalokon dolgoznak és a Dancing with the Starsban is bebiztosította helyét. Olyannyira, hogy a harmadik helyen végeztek Köcse Györggyel.

Közben azonban más nehézségekkel kellett megküzdenie. A Blikknek most megerősítette, hogy közel 30 év és két gyermek után úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják párjával, Galotti Balázzsal. És annak ellenére, hogy az elmúlt hónapokban élete egyik legnehezebb időszakát élte meg, ez egyáltalán nem látszott rajta.

„Nagyon szomorú dolog ez egy család életében, így a miénkben is az volt, amikor különváltak az útjaink hónapokkal ezelőtt. Volt majdnem harminc csodálatos évünk, amit nem szeretnénk megtagadni. Szomorú, amikor két ember ennyi idő után szakít. Mivel vagyunk annyira intelligensek és szerettük egymást, ezért jóban maradtunk” – árulta el az énekesnő.

Anna a Dancing with the Starsban.
Instagram/Pásztor Anna

Gyermekeik, a 7 éves Benji és a 4 éves Zoé azonban örökre összeköti őket és igyekeznek úgy intézni a szakításukat, hogy ők a lehető legkevésbé sérüljenek. Így mindent megbeszélnek, közös programokat is szerveznek, de ez egyáltalán nem egyszerű és mint mondja, fájdalmas is tud lenni. Hibást azonban nem akar keresni, úgy gondolja, egy kapcsolatért és a szakításért is felelős mindkét fél.

„Egyszerűen így alakult. Nem akarunk egymásban hibát keresni, mert nincs. Az ember ilyenkor szépen-lassan halad előre, egyik napról a másikra lépeget és próbál kapaszkodni abba, amibe tud, például a gyerekekbe. Igaz, nem egyszerű, de fel kell dolgozni, és ebben az elmúlt négy hónap, a Dancing with the Stars nagyon sokat segített. Általában én találtam ki a produkciókat és Köcse Gyuri alkotta meg az ötlethez a koreográfiát, így a táncainkban benne voltak azok az érzelmek, amelyeket a szakítás óta megéltem ” – mondta a lapnak.


Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra