Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A koronavírus miatt újra felülkerekedett Selena Gomezen a depresszió

Nehezen teltek a napjai a karantén elején.
-----

Még áprilisban árulta el Miley Cyrus Instagram Live-os talkshow-jában Selena Gomez, hogy bipoláris zavarban szenved, Selena Gomez mániás depresszióval küzd 2020. April 08. 10:36 a nagy leleplezés időzítése pedig most kiderült, hogy nem volt véletlen. Egy újabb Instagram Live alkalmával ugyanis elárulta, hogy még mindig küzd mentális egészségéért, bizony gyakran előjön újra mániás depressziója.

A koronavírus-járvány kezdetekor bevezetett kijárási korlátozások és a karantén például egyáltalán nem volt jó hatással az állapotára, újra felülkerekedett rajta egy kicsit a depresszió.

A kezdetekkor egyáltalán nem kezeltem jól a helyzetet. Újra előjött a depresszióm. A munkámból kifolyólag rengeteget utazok és nagyon sok emberrel találkozom, boldoggá teszek sokakat és ez engem is jobb hangulatba hoz, így nagyon nehéz volt ez az új helyzet.

Facebook/Selena Gomez

Szerencsére azonban megtanulta, hogyan kezelje a helyzetet és elfogadta, hogy most így kell élnie, így idővel sokkal jobban lett.

Lassacskán, a vége felé egyre több projektem látott napvilágot, amik miatt rettentő izgatott voltam. Személyes dolgokon ügyködtem, például a kozmetikai termékeimen, melyekkel kitűztünk egy olyan célt, hogy 10 év alatt 100 millió dollárt akarunk összeszedni a mentális egészség javára. Nemrég pedig visszatérhettem a stúdióba is, szóval azt mondanám, hogy most újra önmagam vagyok, csak meg kellett tanulnom kezelni ezt a helyzetet is, jó emberekkel körül venni magam és hasznos dolgokkal tölteni az időmet, hogy ne golyózzak be teljesen.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!