Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Úgy kommandózik a Trónok harca sztárja az utcán, hogy biztosan fel sem ismernéd, ha szembe jönne veled

Nagyon eltökélt Emilia Clarke, hogy megóvja magánéletét.
Hirdetés
Hirdetés

A Trónok harca Daeneryse szerepel az Allure magazin júniusi számának címlapján, a fotósorozat mellett pedig interjút is készítettek vele. A beszélgetés során pedig kiderült többek között az is, hogy nagyon nem szeretné, ha a hírnév átvenné az uralmat élete felett, ezért igyekezik beolvadni a tömegbe az unalmas hétköznapokon.

Úgy mozgok, mint egy cápa, amikor az utcán vagy nyilvános helyen vagyok. Lehajtott fejjel járok és szerintem elég rossz is a tartásom emiatt. Eltökélt vagyok, hogy normális életet élhessek. Olyan gyorsan mozgok, hogy senkinek sincs ideje felfogni, hogy esetleg engem lát-e. Ja és nem hat testőrrel az oldalamon mászkálok, nincs rajtam hatalmas napszemüveg vagy valami bizarr kabát. Próbálok beolvadni

– árulta el a 32 éves színésznő.

Emilia Clarke
Variety

Arról is beszélt egyébként, hogy szerinte miért is aratott ekkora sikert a Trónok harca világszerte:

Tulajdonképpen egy szenzációhajhász sorozat. Ezért veszik az emberek a kezükbe a pletykalapokat is. Tudni akarják, hogy mi történik. Egy olyan társadalomról szól, ami nagyon távol áll, elhatárolódik a miénktől, ugyanakkor valami közös is van bennük: mindkettő a hatalom köré épül. Hogy mennyire megrontja az embereket, mennyire hataloméhesek tudunk lenni, vagy éppen mennyire nem vágyunk arra, hogy minden a mi vállunkra nehezedjen.

Az HBO sikersorozatából egyébként már csak két rész van hátra, május 19-én pont kerül a történet végére és kiderül, hogy ki is ülhet majd a vastrónra.

Hirdetés
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat@hu
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés