Otthagyja a Cápák közöttet Tomán Szabina

Azt is elárulta, miért.

Az ország egyik legismertebb üzletasszonya, Tomán Szabina 4 évadon keresztül volt befektető az RTL Cápák között című műsorában, most azonban úgy tűnik, egy korszak lezárul. A műsor egyetlen „cápanője” hétfő este jelentette be Facebook-oldalán, hogy kiszáll, így a 6. évadban már biztosan nem fog szerepelni, és azt is elmondta, hogy miért:

Sokat köszönhetek annak, hogy Cápa lettem. Amíg élek, tanulni fogok és körbeveszem magamat olyanokkal, akik inspirálnak. A befektetői identitás számomra egy teljesen új és szokatlan szerep volt, merőben más ahhoz képest, amikor a saját vállalkozásomat építem, ahol egyedüli tulajdonosként kizárólag enyém a felelősség. Elképesztő tempóban éltem az elmúlt években. Úgy érzem, változtatnom kell. A családom, a cégem, a csapatom mindennél fontosabb, nekik szentelem az időm. Egy csendesebb, elvonultabb, nyugodtabb közeg az, ami engem is és őket is a legjobban támogatja. Csodálatos volt az elmúlt 4 év a többi Cápával, hihetetlenül jó érzés volt megélni, ahogy a műsor népszerűsége és nézettsége évadról évadra nőtt. Hálás vagyok a találkozásokért, a barátságokért, és bízom közös befektetéseink sikerében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!