Kiss Ramóna lett az év önkéntese

Ráadásul a születésnapján kapta meg az elismerést.

„A 'szülihetem' utolsó napján, egy végtelenül megtisztelő, szeretetteljes dolog történt Velem! Az Önkéntesek nemzetközi világnapján, az @okumenikus_segelyszervezet engem választott az év önkéntesének! Köszönöm Nekik a bizalmat, Nektek pedig igyekszem minél többet mesélni a Szervezet, és az Önkéntesek munkájáról!” – dicsekedett el az Instagramon.

Ramóna egyébként már évek óta önkénteskedik az Ökumenikus Segélyszervezetnél, amiről sokat posztol is. Néhány napja pedig az önkéntesek világnapja alkalmából egy új, igazán inspiráló könyvet promózott az Instagramon, amiben egyébként ő is szerepel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!