Kilövette kislánya fülét Hilary Duff, már várja, hogy rázúduljon az internet haragja

Merthogy úgyis gyermekbántalmazással fogják vádolni.
-----

Mondhatni szándékosan magára akarja haragítani az internet népét Hilary Duff. A minap ugyanis megosztotta, hogy kilövette hét hónapos kislánya, Mae fülét, annak ellenére, hogy korábban már többször beleálltak abba, hogyan neveli gyermekeit. Pedig igazából nem csinált rosszul semmit, de hát manapság ilyenek az emberek, így ő is fel van készülve már mindenre.

„Igen, kilövettem a fülét. Alig várom, hogy gyermekbántalmazással vádoljanak az interneten... Ismét. Hajrááá” – írta Instagram-sztorijában.

Történt ugyanis, hogy amikor idősebb lánya, Banks fülét is kilövette, cunamiként zúdult rá az emberek haragja. Sokan úgy gondolják, hogy ezzel bántalmazta gyermekét, merthogy olyan kicsi még, hogy nincs beleszólási joga a dologba.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!